Om mig

Så länge jag kan minnas har jag då och då skrivit några rader för att reflektera. Det viktigaste har aldrig varit vad eller hur jag skriver utan att jag skriver. När jag sätter ord på mina tankar och känslor blir de tydligare och jag blir säkrare på vad jag vill och vad jag känner. Denna blogg kommer troligen inte utgöra något undantag utan jag fortsätter skriva av precis samma anledningar, nu som då.

 – Genom vardagen, årstiderna och mitt intresse för natur och foto.

Bloggformatet är väldigt intressant. Att få gräva ner sig i sina intressen, tankar och känslor, och sen presentera det offentligt känns lite främmande för mig. Vanligtvis visar jag ogärna någon vad jag skrivit, så detta känns verkligen spännande och utmanande.

Mycket av mina funderingar handlar om vardagen och hur vi kan göra den bättre. Vi lämnar i och för sig vardagen då och då genom att t.ex. åka på en resa, men den absolut största delen av livet är just vardag och den måste vi vårda till det bästa.

Jag har väldigt många intressen men vad som kommit att bli även större är min relation till naturen. Inte enbart för att den är vacker och kan porträtteras med en kamera, utan för att allt levande är en oundviklig del av den. Naturen är min största rekreationskälla och den fascinerar mig på så många vis.

Egentligen vill jag inte presentera mig mer än så, just nu. Det ger sig med tiden. Följ gärna med på Café Hopplösheten och dela dina tankar och funderingar med mig.

 

Med vänlig hälsning

Kristoffer